Polaganje stručnog ispita

POLAGANJE STRUČNOG ISPITA “Stručni ispit za odgajatelje, nastavnike i stručne saradnike u predškolskim ustanovama, osnovnim školama i srednjim školama (u daljnjem tekstu: stručni ispit ) će se polagati u tri ispitna roka u toku jedne kalendarske godine i to u mjesecima: mart, maj, oktobar od 15. do 30. dana u mjesecu.” martovski ispitni rok od… Read More »

Obavijest za konsultacije 2014-2015

Sarajevo, 25.12.2014.god. PREDMET: O B A V I J E S T Konsultacije sa odgajateljima, nastavnicima i stručnim saradnicima u 2015. godini, Stručni savjetnici Prosvjetno-pedagoškog zavoda neće realizirati prema do sada važećem rasporedu konsultacija. Stručni savjetnici ubuduće će konsultacije realizirati, po dogovoru sa odgajateljima, nastavnicima i stručnim saradnicima u prostorijama Prosvjetno-pedagoškog zavoda, ulica Terezija br.… Read More »

Polaganje stručnog ispita

  “Stručni ispit za odgajatelje, nastavnike i stručne saradnike u predškolskim ustanovama, osnovnim školama i srednjim školama  (u daljnjem tekstu: stručni ispit ) će se polagati u tri ispitna roka u toku jedne kalendarske godine i to u mjesecima: mart, maj, oktobar  od 15. do 30. dana u mjesecu.” majski ispitni rok od 15. 05.… Read More »